Stukadoorsbedrijf Paul in den Eng in Culemborg: Voor al uw plafondwerk, buitenwerk, lijstwerk en ornamenten

Pleisterwerk, raapwerk, spachtelputz en sierlijsten. Misschien zeggen niet alle woorden u iets, maar de stukadoors van Stukadoorsbedrijf Paul in den Eng weten alles over stucwerk. Ze geven advies over de mooiste afwerking voor uw wanden en plafonds en zorgen voor schitterend stucwerk. Laat uw moderne of monumentale woning stuken door de specialisten van Stukadoorsbedrijf Paul in den Eng uit Culemborg.

Vraag een offerte aan

Pleisterwerk

Pleisterwerk is de basis voor wandafwerking. Deze dunne gipslaag wordt aangebracht op een vlakke ondergrond, zoals de betonnen wanden in een nieuwbouwwoning, of over bestaand stucwerk. Daarna wordt het pleisterwerk afgewerkt met bijvoorbeeld spachtelputz, behang, of Pandomo. Pandomo is hoogwaardig Italiaans stucwerk dat sfeer geeft aan elk interieur.

Plafondwerk

Een schitterend strak plafond realiseren we met sierpleisterwerk. Het materiaal is hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. In het stucwerk kunnen motieven worden aangebracht of het kan gecombineerd worden met sierlijsten en ornamenten. Stucwerk (voor wanden en plafonds) is dus geschikt voor zowel een moderne als een klassieke afwerking.

Buitenwerk

Doordat pleister een sterk, stootvast en duurzaam materiaal is, kan het uitstekend gebruikt worden voor de afwerking van de buitengevel. Sierpleister op de buitenmuren geeft uw woning een prachtige luxe uitstraling waar de buren jaloers op zullen zijn. Kies zelf de korreldikte en kleur. We maken het stucwerk precies naar wens.

Lijstwerk & ornamenten

Met sierlijsten en ornamenten kunt u een ruimte optisch groter laten lijken. Daarnaast geeft het een schitterende klassieke uitstraling aan uw ruimte. Het is alsof u een museum binnenstapt. Lijstwerk en ornamenten bestaan in vele soorten en maten. We geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw ruimte. Laat lijstwerk en ornamenten aanbrengen door de meesters in stucwerk van Stukadoorsbedrijf Paul in den Eng.

Monumentenzorg

Met ruim 40 jaar ervaring weten de stukadoors van Stukadoorsbedrijf Paul in den Eng ook raad met monumentale panden. Van materiaalkeuze tot afwerkingstechniek zorgen we voor restauratie van stucwerk met behoud van de traditionele uitstraling. Het nieuwe stucwerk wordt naadloos geïntegreerd met de bestaande structuren, zodat het nooit opvalt dat er restauratie heeft plaatsgevonden.